Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от val_mcrae Покажи съобщение
    Само да те питам когато закачваше кабелите в същия момент работеше ли ICS-са? Ако е работил и ти не си го рестартирал, но от контактния ключ няма да тръгне!!!
    Трябва да рестартираш и тогава виж дали ще проработи. Аз като сменях за проба двата чейнджъра на всеки го изписва това ако не съм рестартирал.
    Предполагам ме разбра какво искам да ти кажа
    Правихме какви ли не проби - но аз гледах цялата схема на устройството и колата и според мен без да преправя устройството тая работа няма да тръгне Много скоро ще имаме резултат с колегата и ще пишем
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• С Бобо сме се разбрали да държим връзка и при новини от вносителя ще пробваме пак, пък дано да стане.
      Last edited by choochoo; d.m.y г., 15:53.
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 11.11.2001г.

Comment

• Здравейте пичове, утре отивам в една фирма да ми сложат на Алфицата един "Loudlinc", като ме увериха че са сложили вече на 5бр. 166-ци и било "ОК", ако всичко е на ред ще пиша за впечатленията. Цената която ми обявиха е 370лв с монтажа и кабел, който струвал 50лв.

Comment

• "Loudlinc" това е истината за Алфа 166,перфектно качество и напълно приемлива цена, вече е монтиран на мойта красавица и работи перфектно. Цялата процедура отне точно 15мин. и 370лв. (който има окабеляване за чейнджър в багажника цената е 320лв.)

Comment

• Честно казано си имам един Mp3 трансмитер - доста компактен - мисля,че го бях поствал на снимки в някоя от тези теми.Вече го използвам доста време,имам го горе долу от както имам колата.Има си 1gb памет,еквалйазер и дистанционно.Взех го за 50 лв и съм супер доволен от него - звука ми харесва.Честно ако ми е за 370лв бих си взел чейнджър от ebay за около 100-лв и за около 50 биха ми окабелили колата ако нямам кабел.Но толкоз пари да дам за някаква джаджа не мерси ,колкото и по чист да е звука спрямо трансмитера!
            Но всеки си знае за себе си!
            Алфа...всичко друго е компромис!
            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Да, ама чейнджъра прескача, дори и с чисто нова оптика.
              166 2.4 JTD

Comment

• Звукът е уникално чист приятелю, няма никаква разлика м/у звукът от "Лоудлинка" и звукът от еднин "Pioneer" примерно, а за адаптерни касети и разни клесави трансмитери въобще не изкам да чувам, обичам си ушите прекалено много. Който си има брада си има и бръснач, а който не е претенциозен може да си сложи и грамофон с манивела в Алфата, но за този автомобил всичко друго е компромис, и никой не трябва да си купува Алфа-166, ако си мисли че ще му е евтино като Голф-2 или Опел Астра, защото и к__а в п____та, и душата в рая не става избираш само едното.

Comment

• Първоначално публикувано от choochoo Покажи съобщение
                  Звукът е уникално чист приятелю, няма никаква разлика м/у звукът от "Лоудлинка" и звукът от еднин "Pioneer" примерно, а за адаптерни касети и разни клесави трансмитери въобще не изкам да чувам, обичам си ушите прекалено много. Който си има брада си има и бръснач, а който не е претенциозен може да си сложи и грамофон с манивела в Алфата, но за този автомобил всичко друго е компромис, и никой не трябва да си купува Алфа-166, ако си мисли че ще му е евтино като Голф-2 или Опел Астра, защото и к__а в п____та, и душата в рая не става избираш само едното.
                  Би ли ми разяснил само понятието "клесав",че уж съм чувал за аудиотехника,пък не го разбрах.
                  ...
                  155 1,6 TS 16V `96
                  166 2,4 JTD `99
                  147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Звукът е уникално чист приятелю, няма никаква разлика м/у звукът от "Лоудлинка" и звукът от еднин "Pioneer" примерно, а за адаптерни касети и разни клесави трансмитери въобще не изкам да чувам, обичам си ушите прекалено много. Който си има брада си има и бръснач, а който не е претенциозен може да си сложи и грамофон с манивела в Алфата, но за този автомобил всичко друго е компромис, и никой не трябва да си купува Алфа-166, ако си мисли че ще му е евтино като Голф-2 или Опел Астра, защото и к__а в п____та, и душата в рая не става избираш само едното.
                    Колега,аз си изказах мнението!Всеки решава сам за себе си нали?
                    Алфа...всичко друго е компромис!
                    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• До endeavour : Звукът от трансмитера е отвратително некачествен колега, и щом твърдиш че разбираш от аудиотехника, не задавай неуместни въпроси, това имам предвид. Никого не задължавам да си монтира това устройство, просто споделям с хората които имат желание да слушат качествена музика в колите си, а имат и финансовата възможност да си го позволят.
                      Last edited by choochoo; d.m.y г., 11:13.

Comment

Първоначално публикувано от choochoo Покажи съобщение
                        До endeavour : Звукът от трансмитера е отвратително некачествен колега, и щом твърдиш че разбираш от аудиотехника, не задавай неуместни въпроси, това имам предвид. Никого не задължавам да си монтира това устройство, просто споделям с хората които имат желание да слушат качествена музика в колите си, а имат и финансовата възможност да си го позволят.
                        1. Аз само казвам ,че съм чувал за аудиотехника,останалото го интерпретираш ти.В тоя смисъл не виждам кое е неуместното на въпроса.
                        2. От по-горния ти пост поне за мен не е ясно,че нещо споделяш,а просто определяш кой не трябва да си купува 166 и какво не трябвало да си мисли. А приказките за голф и астра пък са просто неуважение към хората,несподелящи твоите виждания (това е мое мнение).
                        3. Аз както и някои други колеги си имам трансмитер и качеството му напълно ме устройва. Грамофона с манивелата не си заслужава коментара.
                        Поздрави и приятно слушане!
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Аз съм и със чейнджър и със трансмитер и от 2рият съм много доволен. Който има желание може да дойде да чуе.
                          Не говоря за умрелите еф-ем трансмитери със шумове и т.н. - пробвал съм поне 10 вида. Моят го взех за около 50 лева и без да преувеличавам - няма човек със 166-ца, който да го е видял и да не е поискал да има такъв.
                          Със сигурност ако почнем да мерим качество и т.н. колегите със чейнджъри или лаудлинк ще спечелят но си има граница на качество, която за мен при моят избор е повече от задоволителна.
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

• Без коментар

Comment

• Въпроса е че ако имаш тия 370лв излишни ще ги дадеш да си запишеш на към 600 песни.
                              А като ги нямаш трансмитера и тва е.
                              Аз на либрата се бях засилил да взимам лаудлинк-а ,ама накрая не останаха мн мн пари и си купих 50 диска за чейнджъра и си записвам.
                              Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                              Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

• Колеги въроса е в това, че вече има в нашата мила страна, нещо което става за Алфа 166 и работи перфектно. От тук на татък, е въпрос на желание, и възможности ! ))

Comment

Working...
                                X